Ивайло Чочев изигра силен мач при домакинското поражение с 1:3 от Каляри в среща от 30 кръг на италианския елит. Българският национал се отличи с асистенция при единственото попадение на сицилианците, а технологията на голлинията го лиши от попадение във вратата на тима от Сардиния.

В 26-ата минута Чочев продължи с глава центриране на корнер, а на далечната греда Густаво Гонсалес засече топката и я прати във вратата на гостите. Три минути преди почивката българинът отново стреля с глава, а вратарят Рафаел трудно изби. Въпреки искането на Палермо за попадение, технологията на голлинията показа, че такова няма.

През втората част Каляри обърна. Артур Йоница изравни в 48-ата минута, а десет минути по-късно Марко Бориело даде аванс на сардинци. Минута преди края на мача Йоница гарантира победата на тима си с второто си попадение в срещата.

Поражението смъкна Палермо на предпоследното място в класирането с 15 точки, като сицилианците изостават на две зад Кротоне, който победи Киево. Каляри е 13-и с 35 точки.