Нападателят на Торино Андреа Белоти заяви, че не му пука от това, че струва 100 млн. евро. Именно толкова е клаузата в договора на стрелеца, а президентът на „биковете“ Урбано Кайро заяви, че няма да го продаде за по-малко.

„Честно казано клаузата не ме притеснява. Сумата не отразява качествата на играча. Виждате, че много често парите са завишени“, заяви Белоти, който води в листата при голмайсторите в Серия А заедно с Един Джеко.

Нападателят говори и за предстоящото на 6 май дерби с Ювентус. Белоти вкара в първия мач, но „Старата госпожа“ спечели тогава с 3:1.

„Ние поведохме с 1:0 след мой гол. Харесва много дербитата, има много страст и са много важни. За съжаление, не успяхме да задържим преднината си. Гонсало Игуаин вкара два гола. Ювентус е голям отбор, но ще опитаме всичко срещу тях.

Идолът ми бе Андрий Шевченко. Той беше шампион и на терена, и в личния си живот. Невероятен професионалист, който ме впечатляваше с лекотата, с която вкарваше голове. Джорджо Киелини пък е най-добрият защитник, срещу когото съм играл. Същoто се отнася и за Леонардо Бонучи“, каза още Петела.