Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изглежда е готов да приеме факта, че няма да може да привлече в редиците си една от звездите на Интер Иван Перишич.

"Сън" оповести днес, че Специалния все още силно се надява да привлече в редиците си хърватина, но самият специалист обяви по време на пресконференция, която даде в днешния следобед, че е доволен от селекцията.

До момента отборът взе в състава си Виктор Линдельоф, Ромелу Лукаку и Неманя Матич, като за тримата бяха хвърлени доста сериозни финансови средства.

"Плановете ми бяха да привлечем четирима футболисти през това лято, но в крайна сметка няма да правим нищо на всяка цена. Доволен съм от това, което взехме до момента, и ако не привлечем още един играч няма да бъде фатално", обяви Специалния.

"Няма никакъв натиск върху мен. Щастлив съм от състава с който разполагам и съм готов да се задоволя с трите нови попълнения. Все пак нека не забравяме, че след няколко месеца има още един трансферен прозорец, така че ще има време за корекции, ако се наложи".