Треньорът на Наполи Маурицио Сари заяви, че не е особено впечатлен от представянето на тима си при победата с 2:1 над Милан, но въпреки това е доволен от спечелените точки.

„Това може би не бе най-добрият ни мач, но въпреки това победихме тежък противник. Все пак допуснахме доста грешки и изпуснахме поне 8 чисти положения. При други обстоятелства можеше и да страдаме.

Темпото ни спадна през второто полувреме и се прибрахме прекалено назад. Въпреки това не дадохме на Милан много възможности. Може би физическата ни подготовка не е толкова добра след паузата за националните отбори.

Съжалявам, че допуснахме гол в добавеното време, защото щеше да е хубаво да запишем „суха мрежа“. Марио Руй се представи добре, но се нуждае от игрово време. Беше на ниво, докато не се измори.

Никога не бих оставил Инсинье на резервната скамейка, но всеки треньор има своята гледна точка. Може би Вентура е имал други причини. Не искам да говоря за тези неща пред медиите, защото тази загуба на националния отбор е болезнена за всички.

Дали аз мога да бъда треньор на Скуадрата? В момента се наслаждавам на работата си в Наполи, работата с момчетата в тренировките и в мачовете. Надявам се да постигнем нещо голямо в края на сезона“, каза Сари.