Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо не губи надежда, че Дюшечиите могат да отстранят градския съперник Реал от турнира за купата на Краля.

Отборът поведе на „Бернабеу” миналата седмица, но допуснат обрат, а след късен гол на Йозил сега трябва да заличава пасив от 2 попадения след 1:3, но въпреки това босът вярва в успеха.

„Естествено, че ще бъде трудно, но трябва да се опитаме и да дадем най-доброто от себе си. Вярвам, че имаме потенциал да успеем. Реал е солиден съперник, но ако вкараме ранен гол можем да му причиним много проблеми” казва Сересо пред вестник „АС”.

Той изтъкна, че липсата на Серхио Агуеро, който е контузен, не трябва да бъде приемана като трагедия. „Да, той е много важен футболист за нас, но в никакъв случай не трябва да мислим, че е незаменим. Имаме и други силни играчи” изтъкна Сересо.

По отношение на слуховете, че интерес към Кун има от Реал, той бе категоричен: „Флорентино Перес не ме е търсил по този въпрос. Все пак не смятам, че във футбола категорично трябва да се отрича продажбата на даден играч, но поне засега вярвам, че Агуеро ще остане при нас”.

Аржентинецът наскоро поднови договора си с Атлетико и в тима се надяват, че около него ще градят успешен тим в следващите години.