Треньорът на Гранада Хоакин Капарос скъса пред журналисти първата страница на вестник „Марка” недоволен от публикуваното заглавие на нея. 

В събота неговият тим приема Реал Мадрид и специалистът, който стана известен като наставник на Севиля, Депортиво и Атлетик Билбао, даде обширно интервю пред изданието, но след това негодува от цитата, който бе изваден като водещ. 

„Само се моля да не ни прегазят” пише на първата страница „Марка”, което според Капарос е нещо, което изобщо не е казвал и затова той накъса изданието на малки парченца, след което го хвърли гневно на земята. 

„Опитът, който имам ми казва да не обръщам внимание на пресата, но когато има подобно заглавие, не мога да мълча. Смятате ли, че бих могъл да кажа подобно нещо? Как ще мотивирам футболистите си след това? Какво ще си помислят феновете? Тези, които ме познават знаят, че на никога не давам нищо даром, дори и на баща си, който е на Небето. Просто ми омръзнаха подобни заглавия. И без тях мачът е достатъчно труден за нас” изригна специалистът. 

Гранада е на 14-о място в класирането с 9 точки от 9 мача досега, а Реал идва в страхотна форма, като спечели последните си 10 мача във всички състезания и вкара изключителните 43 гола в тях.