Халфът на Челси Сеск Фабрегас обяви, че се е сдобрил със съотборника си в националния отбор Серхио Рамос и двамата са изчистили отношенията си. 

Защитникът на Реал Мадрид наскоро постави под съмнение отдадеността на Сеск към Ла Фурия, след като през този месец той пропусна срещите с Беларус и Германия поради контузия, която обаче не го извади от двубоите на Сините. Също се случи и с Диего Коста, като и двамата играха по 90 минути в мача с Ливърпул, който предхождаше сбора на националите. 

„Да, той намекна за нещо подобно, а на мен определено не ми допада, когато някой поставя под съмнение моята отдаденост към националния тим. Играл съм 94 мача за Испания, в отбора съм от 9 години и винаги съм го правил с усмивка” заяви Фабрегас пред „Кадена Копе”. 

„Вече казах на Серхио какво мисля за думите му. Ние сме заедно от младежкия тим и му споделих, че няма нужда да ми праща съобщения чрез медиите. По-добре да ми се обади и да ми каже лично какво мисли. Сега обаче вече всичко е изчистено и е наред. Говорихме и се разбрахме” добави той. 

„Имах мускулен проблем и ако бях играл можеше да се получи както с Лука Модрич и да не играе доста време. Разбрах се с треньора Дел Боске, тъй като той знае за какво става дума” изтъкна Фабрегас, който има гол и 10 асистенции във Висшата лига и смята, че играе най-добрият футбол в кариерата си за състана на Жозе Моуриньо.