Треньорът на Кордоба Мирослав Джукич заяви, че се срамува от своите футболисти след поражението от Барселона с 0:5. 

Новакът остава в зоната на изпадащите, а сърбинът бе крайно разочарован от представянето и от действията на играчите си веднага след последния съдийски сигнал. 

„Срамувам се. Не може да искаме екипите на футболистите на Барселона. Това е позор” заяви бесен Джукич, след като играчите му искаха да се сдобият с екипите на звездите на съперника веднага след последния съдийски сигнал. 

„Съжалявам за случилото се и съм крайно разочарован, че бяхме уплашени. Не може Андрес Иниеста да е по-агресивен от нас. Той има други качества. Боли ме. Отсега нататък в този тим ще играят тези, които имат топки, макар че никой от тях няма никаква идея за футбола” добави той. 

„Искам да виждам войни, който излизат с нож между зъбите си. Може и да изпаднем, но искам да виждам битка. Знаехме, че това не е нашият мач, но не може да показваме такова отношение. Това е „Камп Ноу”, но ние трябваше да покажем гордост, а не го направихме. Преди двубоя им искаме автографи. Това е нелепо. Трябва да покажем, че сме трудни за побеждаване” каза още Джукич. 

Кордоба има една победа досега през  сезона и с подобно представяне много трудно ще успее да оцелее.