Испанският национал Алваро Мората бе доволен, след като донесе победата над Украйна снощи, но обяви, че това не е бил най-добрия му мач за отбора. 

Младият нападател реализира единственото попадение в двубоя и така откри сметката си за Ла Фурия в третия си мач за тима. По този начин той оправда доверието на селекционера Висенте дел Боске и показа, че иберийците може отново да имат голмайстор с №7, след като преди това с този номер играха Раул Гонсалес и Давид Вия. 

„Доволен съм от представянето си, макар че това не бе най-добрият ми мач за националния отбор. Все пак се надявам всеки път да играя поне по този начин и сега просто искам да трупам опит и мачове“ коментира футболистът. 

„Не отдавам голямо значение на номера, с който играя. Най-важното е, че съм част от отбора и искам да продължа да доказвам, че имам място в него“ добави Мората, който отчете трудностите, които испанците имаха. 

„Двубоят бе доста здрав физически и съперникът определено игра силно и ни затрудни, тъй като имаше положения и бе много борбен. Те бяха агресивни, така че ние сме много доволни, че успяхме да спечелим“ изтъкна още 22-годишният нападател.