Рома започна офанзива за привличането на звездите на Севиля Карлос Бака и Евер Банега. Според медиите в Италия като сигурен за следващия сезон се смята Андре Аю от Олимпик Марсилия.

„Вълците“ стягат заздравяване на редиците си за Шампионската лига през следващия сезон. Тази кампания тимът на Руди Гарсия започна добре, но във втората половина отпусна парата и остави без конкуренция Ювентус за титлата.

За сигурно ново попълнение се смята звездата на Олимпик Марсилия Андре Аю. Ганаецът става свободен агент след края на сезона и въпреки интереса на доста клубове от Европа, е дал положителен отговор на офертата на „вълците“. Финалната среща между Рома и Аю ще бъде тези дни, а договор трябва да бъде подписан до края на следващата седмица.

„Тутоспорт“ пък написа, че халфът на Севиля Евер Банега е най-новият играч, влязъл в трансферния списък на римляните. Полузащитникът е оценен на около 6 млн. евро и е желан за заместник на Сейду Кейта, чийто договор изтича и все още няма решение за бъдещето му.

Трансферният удар на Рома пък може да е Карлос Бака. Героят на Севиля от финала за Лига Европа би трябвало да реши проблемите на „вълците“ в атака. Колумбиецът има 29 гола за Севиля този сезон.