От Реал Сосиедад отрекоха слуховете, че треньорът на тима Дейвид Може да напусне клуба и да се върне в Англия. 

Шотландецът има контракт за още един сезон с баските, които успя да стабилизира, след като пристигна в състава през миналия ноември и напоследък бе свързан със Съндърланд и Уест Хям. 

Президентът Жокин Аперибай обаче не знае за никакви предложения към 52-годишния наставник и е сигурен, че Мойс ще остане на „Аноета”. 

„Той никога не е говорил с нас за подобно нещо. Ние научаваме за тези слухове единствено от медиите. Мойс не е споменавал изобщо възможността да се върне в Англия. Ние направихме структурни промени в клуба, за да го привлечем и той мисли за новия сезон още от януари” заяви босът пред клубния уеб-сайт. 

В същото време той потвърди, че клубът проявява интерес към нападателя на Бърнли Дани Ингс, но вероятността футболистът да пристигне в клуба, изобщо не е  голяма. 

„Ние го следим още от зимата, но от известно време не сме говорили с неговите хора. Освен това не смятам, че лесно ще дойде в Реал. Има много предложения от Англия и трябва да изчакаме и да видим какво решение ще вземе.  Не мисля, че е много вероятво да пристигне тук”.