Треньорът на Атлетико Мадрид Диеги Симеоне обяви, че за него най-важното във футбола е победата, а не това тимът му да се хареса на някого. 

Дюшекчиите бяха критикувани за стила си на игра от Шави, но пък имат аванс от 1:0 преди реванша срещу Байерн от полуфиналите на Шампионската лига утре. 

„Уважавам всяко мнение и във футбола всяко има смисъл. За мен обаче е важно да използвам максимума от играчите, които имам, за да печелим. Победата е най-важна за мен, а не това да се харесам на някого. Работя за моя клуб, който ми плаща“ заяви Чоло на пресконференцията днес. 

„Утре от основно значение ще бъде психическата устойчивост и сила, която трябва да покажем. Всички мачове са различни, така че ще бъде трудно. Ние обаче не идваме за равенство, а за да спечелим, както всички останали отбори. Ще останем верни на стила си в стремежа да го постигнем“ добави той. 

„Не се срамувам да призная, че се страхувам за всеки един мач. Не ми харесва да съм сигурен в нещо, затова и утре ще бъде същото“ изтъкна още босът на Атлетико преди сблъсъка, който може да прати отбора му на втори финал в турнира за последните 3 години.