Голмайсторът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман окончателно потвърди, че ще остане в клуба, тъй като и би било „мръсно“ да си тръгне точно сега. 

Французинът много дълго време бе спряган за преминаване в Манчестър Юнайтед, но след като наказанието на испанския клуб да не може да привлича играчи през лятото бе потвърдено, реши да остане още година. 

„Решението на Арбитражния съд е окончателно и Атлетико не може да взима футболисти. В крайна сметка с моя съветник Ерик Ола решихме да остана. Това е труден момент за клуба и би било мръсно да си тръгна точно сега“ коментира Гризман пред „Телефут“. 

Санкцията на мадридчани е от миналата година, когато те получиха забрана заедно с Реал заради нарушаване на правилата при трансферите на млади футболисти. И двата клуба бяха наказани за по два трансферни периода, но докато наказанието на Кралския клуб бе намалено, това на Дюшекчиите остана. 

Поне сега феновете останаха щастливи от решението на Гризман, който през миналия сезон отбеляза 26 гола в 53 мача и отново направи много силна кампания.