Треньорът на Лацио Еди Рея заяви, че е доволен от резултата при поредната победа на "орлите" в шампионата, този път над Палермо с 1:0, но не е доволен от играта. След деветия кръг столичния отбор е водач в таблицата за временно класиране с 22 точки пред Интер с 18 и Милан със 17.

"В момента сме с 22 точки и все още сме водачи в Серия "А", каза Рея. "Направихме серия от добри резултати. Отборът ми притежава характер и това най-добре си личи в начина, по който се справяме, когато някой тръгва срещу нас. Не мисля, че първото място в класирането, както казват някои, се дължи единствено на късмета. Моите играчи се борят за всяка топка. Това не е само въпрос на късмет. Ние се подготвяме за мачовете по най-добрия начин".

"Остават ни още 18 точки до заветните 40, а след това ще си поставяме конкретни цели за сезона".

"Никога не бях печелил в Палермо и това бе идеалният момент. Срещу домакините изиграхме труден мач и заради това победата е ценна. Това, което ме разстрои малко е, че можехме да сме по-добри при построяването на атаката. Уж сме уверени в силите си, но на всички е ясно, че човек не винаги може да играе добре".

"За съжаление теренът беше в много лошо състояние и това оказа влияние на пасовете и бързото движение на топката".