Зинедин Зидан и Марко Матераци изглежда са забравили враждата помежду си и според испанските медии двамата дори са се помирили.

Както е известно на финала на световното първенство през 2006 италианският защитник обиди сестрата на французина, който му тресна здрава глава и в резултат бе изгонен, а Петлите отстъпиха титлата след дузпи. Това бе и последният двубой в кариерата на знаменития халф, който след това се отказа от футбола.

Изводът, че двамата са забравили миналато са направени заради срещата им преди мача между Реал и Милан снощи. Зидан пътува с испанците, след като вече е много по-близо до отбора.

В хотела, където бил настанен отборът, Матераци пристигнал, за да се срещне с бившия си треньор в Интер - Жозе Моуриньо. Докато чакал португалеца обаче, във фоайето се появил и Зизу.

Първоначално двамата се поздравили и разменили студени реплики, преди постепенно атмосферата да се разведри и в края дори приятелски се прегърнали и потупали по рамото. Това кара журналистите да смятат, че всичко вече е наред между двамата.