Треньорът на Валенсия Унай Емери бе доволен от своите играчи след равенството 1:1 с Манчестър Юнайтед снощи. Испанците поведоха и при успех щяха да завършат първи в групата, но с гол на Андерсон Червените дяволи стигнаха до точката.

„Доволен съм, защото бяхме конкурентни. Искахме да спечелим, но съперникът разполага с много добри играчи. Най-важното обаче бе, че се борихме и това ме радва” изтъкна Емери.

„Освен това имахме възможност да видим какъв е капацитетът на отбора, след като някои играчи, които са по-рядко на терена получиха възможност за изява. Вратарят Гуаита направи много силен мач на труден терен, за което го поздравявам. Мисля, че всъщност всички се справиха великолепно” добави наставникът.

„Можем да бъдем оптимисти за следващата фаза. Нямам претенции с кой ще играе, тъй като със сигурност ще бъде трудно. Вярвам, че и на 1/8финалите ще бъдем конкурентни, както в тази срещу срещу Манчестър Юнайтед” каза още Емери.

Самият вратар Гуаита, който замести контузения Сесар, остана скромен: „Моята работа е да спасявам, така че не съм направил нищо изключително. Мисля, че всички играхме добре. Не успяхме да спечелим, но продължаваме напред и това е най-важното” изтъкна той.