Селиа Лора е една от най-големите сексбомби в Мексико, като палавницата не крие, че харесва диваци като Христо Стоичков.

Преди около една година Селиа дори имаше късмета се види на живо с Христо Стоичков, по време на световното първенство в ЮАР. Там най-успешният български футболист бе в ролята на телевизионен коментатор за мексиканска телевизия, а Лора присъства като фенка, подкрепяйки своите национали.

"Обичам футбола. Стискам палци на любимия ми отбор Крус Асул. Харесвам по-ексцентричните и по-дивите мъже, които не си поплюват и които са между 45 и 50 години. Такива като Уго Санчес, Диего Марадона, Христо Стоичков", заяви съвсем наскоро Селиа Лора в интервю за най-слушаното мексиканско радио WFM.

По тялото си предизвикателната фурията има цели 19 татуировки. Някои от тях са абзаци от мъдрости на древните ацтеки.

Чаровницата направи първи стъпки като актриса и певица, но напоследък все се забърква в скандали. Миналата пролет бе изправена на подсъдимата скамейка, след като блъсна човек с колата си. Послe се оказа, че е била пияна. Лора развива още по-високи скорости, когато яхне мотора си.

"Няма нищо по-готино от това да препускаш с мотора и да слушаш яка музика. А после, когато се прибереш, да си вземеш един топъл душ с любимия човек", завърши мъжемелачката.