Спортният директор на ПСЖ Леонардо заяви, че тимът не е успял да вземе някои от трансферните си цели заради факта, че не играе в Шампионската лига.

"Не привлякохме вниманието на някои футболисти, защото не играем в Шампионската лига. Бекъм не дойде поради семейни причини, но всичко е организирано да вземем други играчи, защото това е Париж", каза бразилецът пред "Канал +".

"А за Пато - това е трансферният пазар. Такива истории се случват много често. Първо трябва да израстнем, за да можем да привличаме такива играчи", допълни Леонардо.

"А да вземеш футболист от Бразилия в наши дни е много трудно. Например Неймар взима повече пари от всички наши футболисти", допълни босът на парижани.

"Разбирам, че отбори като Лил, Марсилия и Лион отказаха да продават свои играчи на ПСЖ, вместо това предпочитат да ги продават в чужбина. Но това е нещо нормално, все пак става дума за едно съревнование."

"Анчелоти е един от най-добрите треньори в света. Не съм тук, за да правя сравнение с предишния ни треньор, но Анчелоти има опит и той познава отлично играта", завърши Леонардо.