Голямата звезда на бразилския Сантос Неймар за пореден път демонстрира страхотните си футболни умения, след като реализира хеттрик на Ботафого.

Двата тима се изправиха един срещу друг в среща от 6-ия кръг на първенството Паулища А1, а отборът на младока разби своя противник с 4:1.

Футболистите на Ботафого като цяло започнаха по-добре мача и в крайна сметка успяха да открият резултата с попадение в 36-ата минута.

След това обаче дойдоха прекрасните моменти за Неймар и компания. В 76-ата минута трансферната цел на Челси и множество еврограндове се разписа с глава след центриране от фаул за 1:1, като по този начин изравни резултата.

Само две минути по-късно Неймар вкара второ попадение в срещата, като този път бе точен след изпълнена дузпа.

До края на мача Сантос смачка своя опонент и в 90-ата минута Неймар финтира елегантно противников бранител и вкара третото си попадение, за да направи преднината на своя тим 3:1.

По този начин той оформи хеттрика си в мача. В даденото от съдията продължение Фелипе Андерсон се разписа за 4:1, за да оформи крайния резултат.

След този двубой Сантос заема 8-ото място в класирането с актив от 9 точки, докато Ботафого е на 19-ата позиция с 3 точки.