Рафа Бенитес няма да може да използва Гонсало Игуаин, Раул Албиол и Хуан Сунига за предстоящия двубой с Ливорно.

Испанският нападател е извън игра от една седмица заради мускулно разтежение, докато двамата защитници пострадаха в двубоя срещу Арсенал. Въпреки това Бенитес е уверен, че отборът му има сили да се пребори с Ливорно.

"Подобно на всички италиански отбори, Ливорно също ще работи усилено в тактическо отношение, така че няма да ни бъде лесно", заяви специалистът.

"След загубата от Арсенал, това ще бъде тест за зрелостта на Наполи. Трябва да докажем, че сме стъпили на двата си крака и няма да допускаме същите грешки. Да не забравяме, че ние победихме Борусия Дортмунд, така че това е една много равностойна група."

Загубата с 0:2 от Арсенал е първата за отбора през този сезон и показа, че отборът изпитва големи трудности, когато Игуаин не е на терена.

"Ние няма да можем да разчитаме на Албиол, Игуаин и Сунига, тъй като те имат различни травми. Мертенс тренира много добре през седмицата и вероятно ще получи шанс да започне."

"Хамшик е перфектният професионалист. Аз говоря често с него и той знае какво мисля. Очаквам много от него и най-вече му напомням, че трябва да вкара още 11 гола", довърши Бенитес.