Селекционерът на Франция Дидие Дешан предупреди Украйна, че отборът му е готов да направи обрат и да заличи пасива си от 0:2 в първия мач.

Петлите допуснаха сериозно поражение в Киев и са изправени пред угрозата да пропуснат световното първенство за първи път от 1994 година.

„Да, последните тренировките ни след мача в Киев бяха по-интензивни от обичайното. Нормално е да има разочарование, но нямахме време да мислим за него. Трябва да превключим за това, което предстои. Възможно е да направим обрати и ще се опитаме. Има риск, но така или иначе това е изключителен мач“ заяви Дешан.

Той отказа да разкрие дали ще прави промени в състава, особено в атака, където Оливие Жиру и Карим Бензема не бяха убедителни. „Възможно е. Всички неща обаче по отношение на състава ще бъдат решени когато му дойде времето“.

Дешан заяви още, че ще е важно отборът му да бъде търпелив. „Идеалния вариант би бил е да вкараме ранен гол, но в същото време не трябва да показваме нетърпение. Необходимо е да се отърсим от напрежението и да намерим баланса, който ни трябва. Освен това не очаквам Украйна да се защитава, така че ще трябва да положим усилия и в защита“.