Нападателят на френския шампион ПСЖ Единсон Кавани е готов да смени отбора през лятото, защото не е щастлив в редиците на парижани, гръмна електронното издание Goal.com.

Според сайта английските Манчестър Юнайтед и Челси вече са готови да излязат с оферта за снайпериста, който оформи страховит дует със Златан Ибрахимович.

"Дали ще остана в ПСЖ? Ще видим в края на сезона. Той първо трябва да приключи. Сега съм в Париж, но има няколко неща, за които трябва да говорим с ръководството. Неща, които трябва да се направят по друг начин", отсече Кавани пред вестник "Екип".

През лятото на 2013 година силен интерес към Кавани имаше от Челси, но в крайна сметка уругвайския национал избра офертата на ПСЖ.

"Челси имаше интерес към мен. Но единственото, което има значение по време на трансферния прозорец са трансферните суми. Както го направи Палермо през 2009 година, Наполи през 2011 година и ПСЖ миналото лято."

"ПСЖ показа голямо желание да ме включи в проекта си. Само като видите колко пари похарчиха за мен, ще ви стане ясно, че наистина ме искаха."

"Нямам представа дали моят агент се е срещнал с представители на Манчестър Юнайтед и Челси. Ако нещо ще се случи, то брат ми ще седне на масата на преговори с клубовете, които проявяват интерес", допълни Кавани.