Една от звездите на френския шампион ПСЖ Единсон Кавани обяви, че Анхел Ди Мария е добре дошъл в отбора, като същевременно изрази надежда, че ще може да остане в клуба до края на договора си. Нападателят има действащ контракт с тима до лятото на 2018 година.

Ди Мария пък е усилено свързван с трансфер в парижкия клуб през последните седмици, но като цяло няма особено голямо развитие около неговото преминаване на "Парк Де Пренс".

Спекулациите, че крилото може да напусне "Сантяго Бернабеу" пък се засилиха чувствително, след като Реал привлече в редиците си Тони Кроос и Хамес Родригес.

"Ние винаги сме търсили нови елементи, които могат да бъдат добавени към нашия отбор. Ди Мария пък има много качества и определено е фантастичен футболист. Той е добре дошъл в Париж", каза Кавани, цитиран от "Екип", като добави, че се надява да изпълни до край договора си с отбора. 

Самият Кавани също бе свързван усилено с трансфер, като името му се спрягаше за Манчестър Юнайтед, но той няма никакво намерение да напуска тима.