Легендата на бразилския футбол Роналдиньо увери, че няма да спира с футбола. Както е известно, техничарят напусна Атлетико Минейро заради конфликт с треньора и в последните дни и свързван с редица европейски, австралийски и южноамерикански клубове.

"Към този момент отказване от футбола не стои на дневен ред пред мен. В момента брат ми Роберто Азис се занимава с преговорите", сподели Роналдиньо пред репортери.

"В началото на следващата седмица ще говорим за бъдещето ми. Ще използвам следващите няколко дни за да остана далеч от случващото се и да си взема почивка. Но съм наясно, че неговият телефон постоянно звъни."

"Бях щастливец да съм шампион във всеки клуб, в който съм играл до момента. Всеки един клуб има специално местенце в сърцето ми."

"Барселона е клубът, където останах най-дълго. Но Атлетико Минейро ме докосна много дълбоко. Да спечеля с отбора трофея, който клубът никога не беше печелил - това остава част от теб", добави Роналдиньо, за когото се твърди че може да премине в Куинс Парк Рейнджърс.