Голмайсторът на Шалке Клаас-Ян Хунтелаар заяви, че през цялото време тимът му е вярвал, че може да стигне до равенство с Челси.

Германският тим измъкна 1:1 като гост на тима на Жозе Моуриньо, като именно холандецът вкара изравнителното попадение.

"Казахме си, че искаме да дадем всичко от себе си. Но ние знаем за деликатната ситуация с всичките си контузени играчи и много футболисти трябваше да играят на позиции, на които не са свикнали. Като Марко Хьогер и Роман Нойщадтер".

"Знаехме, че ако останем в мача, всичко може да се случи. И видяхме, че ако се бориш и не се отказваш, може да постигнеш равенство тук".

"Целият отбор бе облекчен когато вкарах. Но ние знаехме докато изоставахме с 0:1, че все още сме в мача, както видяхме и наскоро срещу Байерн. Винаги има шанс да вкараш изравнителен гол от статично положение".

"Свършихме страхотна работа, особено през второто полувреме. Бяхме малко колебливи през първото и получихме глупав гол. Беше подобен на миналия сезон. Трябва да спрем това, защото получаваме леки голове. Но успяхме да компенсираме. Борихме се и тичахме много".

Младата звезда Джулиан Дракслер също изрази задоволството си от това, че отборът се е представил много по-добре от миналия сезон, когато загуби на два пъти с по 0:3 от Челси.

"Да, разбира се резултатът е по-добър от преди 12 месеца. И начинът ни на игра е много по-добър".

"Започнахме трудно мача, но ставахме все по-добри и 1:1 като гост на Челси е много добър резултат. Много важни играчи не играха за нас тази вечер и не беше лесно, но тези, които бяха на терена свършиха добра работа и сме доволни от резултата".