Легендарният бразилския нападател от близкото минало Роналдо се пошегува, че е спал в една стая по-често с Роберто Карлош, отколкото с жените в живота си.

"Най-добрият ми съотборник беше Роберто Карлош. С него съм спал по-често в една стая на тренировъчните лагери, отколкото с всички жени в живота ми", отбеляза Феномена пред списание "Спортс Илюстрейтид".

"Прекарах 20 години от живота си с Роберто Карлош - в националния отбор, в Реал Мадрид, в Коринтианс", продължи двукратния световен шампион.

"Зинедин Зидан е най-добрият футболист, с когото съм играл. Имах удоволствието да тренирам с него. Беше изумително, когато го гледаш."

"Най-твърдият защитник, с който съм се срещал, е Паоло Малдини. А най-силният вратар - Джанлуиджи Буфон."

"Кой е най-добрият централен нападател в света в момента? Мисля, че е Златан Ибрахимович. Той носи №10, но играе като типична деветка."

"През миналата година два пъти бях в Париж, за да гледам неговите мачове. неговите движения! Той е много, много добър. Най-добрият в момента", добави Роналдо.

Интересното е, че именно Феномена е идолът на Ибракадабра. В своята автобиография "Аз съм Златан" шведът признава, че е гледал Роналдо с възхищение и не е можел да откъсне поглед от него преди миланското дерби.

Ето и видео: