Киево - Милан, мач от 26-и кръг на Серия А, стадион "Бентегоди", Верона, 16:45 часа българско време.

След неприятната загуба у дома от Тотнъм в Шампионската лига, Милан има нова битка за печелене. Росонерите гостуват на Киево в опит да запазят аванса си в първенството. Летящите магарета се представят много силно у дома срещу водещите отбори. Те победиха Интер и Наполи и завършиха наравно с Рома и Ювентус.

Групата за мача на Милан: Абиати, Амелия, Палеари, Абате, Антонини, Неста, Одо, Папастатопулос, Йепес, Тиаго Силва, Боатенг, Емануелсон, Фламини, Гатузо, Меркел, Зеедорф, Ван Бомел, Пато, Робиньо, Касано, Ибрахимович

Контузени: Рома, Дзамброта, Амброзини, Пирло, Индзаги, Бонера

Не са повикани: Вила, Янкуловски, Страсер, Легроталие

Вероятен състав: Абиати, Абате, Неста, Тиаго Силва, Антонини, Гатузо, Ван Бомел, Меркел, Робиньо, Ибрахимович, Касано

Прогноза на Gol.bg:

Проблемите на Милан с контузените играчи вече сериозно намаляха. В лазарета останаха шестима. Добрата новина е, че вратаря Абиати е възстановен, след като бе сменен още през първото полувреме на мача с Тотнъм.

Тиаго Силва ще действа в защита заедно с Алесандро Неста. Антонини и Абате ще са по фланговете. Ван Бомел ще получи титулярно място в центъра на полузащитата. Алешандре Пато обаче ще остане отново на пейката. За шести път този сезон в Серия А, Пато ще е резерва.

Милан спечели последните три гостувания на Бентегоди. И в трите случая с един гол разлика. Очакваме подобно нещо да се случи и сега.

Резултат: Киево - Милан 1:2