Защитникът на Сърбия Бранислав Иванович смята, че тимът му може да се справи с Португалия, въпреки че противникът да разполага с "един от най-добрите играчи в историята" в лицето на Кристиано Роналдо.

В класирането в група "I" Сърбия се намира на четвърто място с 1 точка от 3 мача и победата срещу португалците е задължителна, ако "плавите" искат да запазят шансовете си за директно класиране за Евро 2016.

"Роналдо е от онези играчи, които все ден се стараят да бъдат по-добри. Той има изключителни качества, знае как да се справя с огромно напрежение, а освен това е един от най-добрите играчи в историята, но мисля, че ние имаме сили да се справим с него", каза Иванович.

"Мачът е много важен за нас. Очаквахме да имаме повече точки от тези три мача, затова тази среща е решителна за нас. Знаем, че Португалия е фаворит, но както те загубиха от Албания, така и ние можем да ги победим", добави бранителят на Челси.

В неделя Сърбия гостува на Португалия в Лисабон, като при победа на домакините те ще оглавят класирането. За момента лидер е Дания със 7 точки, една повече от Португалия.