Олимпиакос" иска в редиците си Димитър Бербатов. Информационната бомба се появи в гръцките сайтове. Преди няколко дни техническият директор на "червено-белите" Пиер Иса обеща, че "ще има три-четири гръмки трансфера в отбра".

Още по темата

 

Според южните ни съседи тимът от Пирея наистина е набелязал играчи от голяма класа, сред които е и българинът.

Целта на "Олимпиакос" е да изгради отбор, който да бъде запомнен в Европа, а за това са нужни футболисти с потенциал, които да вдигнат значително нивото. "Името циркулиращо в последните часове наистина може да се определи като звучен трансфер. „

От лятото Димитър Бербатов става свободен агент в "Монако" и ще се търси следваща спирка в кариерата му", отбелязват комшиите. 34-годишният българин е поставен като №1 в списъка на "Олимпиакос". "В близките дни агенти на атинския гранд ще пътуват до Монако, за да преговарят с бившия ас на "Манчестър Юнайтед", пишат още гърците.

През февруари апетити към българския нападател имаше и ПАОК. Солунският клуб бе амбициран да си осигури услугите на родната звезда, но до споразумение не се стигна, макар че според съседите "черно-белите" до последно са се борили за подписа на бившия капитан на националния ни отбор.