Още по темата

 

Димитър Бербатов и компания отпразнуваха бурно класирането си за Шампионската лига. "Монегаските" победиха "Лориен" с 1:0 като гост в среща от последния кръг на френското първенство.

Така си извоюваха бронзовите медали. Единственото попадение в мача беше реализирано от Караско в 20-та минута. За съжаление Бербо отново гледа мача от близо от резервната скамейка.

Той обаче бе от най-лудите на купона в съблекалнята. От клуба качиха клипче в "Youtube" с празненствата. Във видеото се вижда как Бербатов куфее и удря по масата от радост. Около него пък подскачаха Тулалан, Кондогбия и други съотборници.

С широка усмивка наздравици вдигаха треньора Леонардо Жардим и вицепрезидентът Вадим Василиев. Накрая всички избухнаха в луди танци.

След това играчите продължиха да изразяват бурната си радост и се поливаха с вода и шампанско. Виновникът за тържествата Караско пък нагъваше пица.

За Бербатов и компания това беше изключително успешен сезон, въпреки свития бюджет. "Монегаските" играха 1/4-финал в ШЛ и успяха да си спечелят място в най-престижния клубен турнир и за следващия сезон.

Бъдещето на Митко остава неясно, след като договора му изтича, а шансовете да получи ново предложение намаляват с всеки изминал ден.

Все пак голаджията от Благоевград едва ли ще остане без отбор, след като наскоро стана ясно, че към него проявяват интерес редица клубове от английската Висша лига.

Фаворита за подписа му са "Борнемут" и "Уест Бромич". През този сезон Митко се отчете с 9 попадения в 38 двубоя с екипа на "Монако".