Възходът на Марсилия се оказа твърде кратък. След разгромната победа с 6:0 в миналия кръг, сега хората на Мичел бяха приземени от Гингам, който ги победи с 2:0 на своя стадион в първия двубой от 4-ия кръг на френската Лига 1. 

Домакините нямаха точка и отбелязан гол до момента, но с играта си определено заслужиха триумфа, докато могъщият тим от лазурния бряг разочарова с представянето си. Така и двата тима имат по 3 точки и са във втората половина на класирането. 

Още в 2-ата минута Гингам спечели дузпа. Грешка на Нкулу даде възможност на Бриан да получи в наказателното поле, а Ласана Диара не успя да избие топката и го спъна. Прива обаче изпълни лошо наказателния удари и Манданда успя да спаси. 

След това обаче ситуацията на терена не се промени особено, като сблъсъкът се развиваше равностойно, а гостите, които бяха считани за фаворит, с нищо не защитаваха този статут. 

След паузата Гингам продължи да търси своя момент и го получи в 72-ата минута, когато Бриан преодоля лесно Нкулу, излезе сам срещу вратаря, но подаде встрани към Прива, който вкара на празна врата за 1:0. 

Две минути след това Батшуай пропусна да изравни за Марсилия, след като се измъкна на чиста позиция, но стреля в тялото на вратаря Льосл. В 89-ата минута Бенезе оформи успеха с изстрел от двайсетина метра, при който Манданда не успя да се намеси по най-добрия начин.