Лидерът на Уелс Гарет Бейл бе изключително доволен, след като снощи донесе ключовата победа над Кипър с 1:0 в европейска квалификация. 

Той се разписа с глава 8 минути преди края и така при победа над Израел в неделя, Драконите ще се класират за първото си голямо първенство от 1958-а година насам. 

„Мачът бе наистина много труден, защото и при предишните ни мачове тук имахме проблем, най-вече заради сериозната влажност. Сега не бе много топло, но влагата бе наистина убийствена. Имахме план за мача и за радост успяхме да постигнем важния гол, който ни поставя в отлична позиция“ заяви той. 

„Силни и единни сме и знаем на какво сме способни и какво трябва да направим, за да стигнем до финалите. Имаше напрежение заради очакванията, с които сме натоварени и съм доволен, че показахме, че можем да се справим с напрежението“ добави суперзвездата на отбора. 

„Може би в личен план не направих най-добрия си мач, но се радвам, че все пак използвах шанса, който получих. Понякога това се случва. За радост имах късмет да отбележа и спечелихме изключително важни три точки“ каза още Бейл.