Полузащитникът на Уест Хям Дмитри Пайе, който се представя страхотно с екипа на Чуковете във Висшата лига до момента, изрази недоволство от националния селекционер на Франция Дидие Дешан, тъй като смята, че несправедливо е игнориран от състава. 

Той не е попадал в отбора от юни, като не бе повикан за срещите през септември и октомври и това определено не му се нрави, особено след като за лондончани играе изключително силно. 

„За мен това е нечестно. Вече повече от година съм в най-добрата форма в кариерата си и въпреки това не съм викан да играя за Франция. Считам, че това е несправедливо” заяви Пайе, който има 4 гола за Чуковете, пред вестник „Екип”. 

„Кой е причината? Може би донякъде моя, защото явно не правя това, което се иска от мен, но ми се струва, че има и нещо друго. Какво е то? Не зная. Чух слухове, че не съм в отбора, тъй като съм бил нацупен, но в крайна трябва да бъда приет такъв, какъвто съм. Треньорът Дешан трябва да избира и това е негово решение” добави той. 

„Мисля, че ако питате треньорите, с които съм работил, те няма да ви кажа, че съм идиот.  Просто не разбирам това и не мога да приема липсата на справедливост” каза още Пайе.