Новакът във френската лига Анже спря победния ход на шампиона ПСЖ, след като измъкна 0:0 у дома в мач от 16-ия кръг. 

Парижани бяха спечелили последните си 9 срещи, но не успяха да преодолеят добре организирания си съперник. Все пак обаче те остават със солиден аванс на върха и вече имат 42 точки, като удължиха серията си без загуба на 25 срещи, която започна миналия сезон. 

Златан Ибрахимович получи почивка и остана на пейката в началото, като през първата част късметът не бе на страната на гостите, защото още в началото Кавани удари греда след центриране от корнер. Десетина минути преди паузата и Анхел ди Мария стреля в страничния стълб с левия крак. 

Домакините обаче също стигнаха до греда при едно статично положение, а след паузата продължиха да се бранят добре. Влизането на Ибрахимович засили натиска, но и това не помогна, като и вратарят Людовик Бутел бе много стабилен и в края отрази много опасен удар на Адриен Рабио. 

Анже можеше дори и да стигне до крайния успех, след като направи контра и ситуацията бе петима на двама, но човекът с топка в краката Бука Муту взе грешно решение и вместо да подава стреля, но неточно. Все пак с 27 точки новакът остава в челото на подреждането.