Бразилия постигна победа с 2:0 над Панама в приятелска среща, която е част от подготовката на "Селесао" за Копа Америка.

Мачът се игра на стадион "Дикс Спортинг Парк" в Денвър, Колорадо.

"Селесао" пък демонстрира доста по-добро представяне в сравнение с далеч по-скромния си съперник и успехът бе повече от логичен.

Резултатът в срещата бе открит от нападателя на Валенсия Жонас, който получи шанс за титулярно място и се разписа още във 2-ата минута.

Toй засече много хубаво подаване на границата на малкото наказателно поле и с топовен удар не остави шансове на противниковия вратар да реагира.

Това бе първи гол за националния тим на нападателя от ноември 2011 година, когато се разписа при успеха с 2;0 над Египет.

Дебютантът Габриел, известен като Габигол, удвои аванса на 'Селесао' в 73-ата минута и така оформи крайното 0;2 за символичните гости.

Желаният от Борусия Дортмунд младок бе намерен в наказателното поле и с много прецизен удар по земя прати топката в далечния ъгъл на вратата.

ПАНАМА - БРАЗИЛИЯ 0:2
0:1 Жонас 2
0:2 Габриел 73

Съставът на Бразилия: Алисон, Жоао Миранда, Дани Алвеш (77 - Фабиньо), Жил, Дъглас Сантос, Вилян (64 - Лукас Лима), Ренато Аугусто (79 - Родриго Кайо), Луис Густаво (46 - Хълк), Елиаш, Фелипе Коутиньо (80 - Кака), Жонас (64 - Габриел)