Марсилия постигна ценна точка в дебюта на новия си треньор Руди Гарсия, след като удържа Пари Сен Жермен и супердербито на френския футбол приключи 0:0 на „Парк де Пренс”. 

Резултатът определено е позитивен за южняците, които се надяват да тръгнат нагоре и с новия собственик, а равенството бе отлично с оглед на разликата в класите поне към този момент. Те имат 13 точки, като са 11-и в класирането. 

Вратарят Йоан Пеле нямаше много работа, а когато трябваше успяваше да се намеси както трябва. Все пак при една ситуация Кавани стреля неточно с глава, макар и да можеше да отправи по-добър удар, а пак той падна в наказателното поле малко преди паузата, но реферът не отсъди дузпа. 

Гостите не направиха нещо сериозно в атака, но пък като цяло бяха изключително добре подредени и в дефанзивен план и не допуснаха гол. В 82-ата минута Кавани можеше да донесе победата на парижани, но стреля неточно от чиста позиция. 

Равенството означава, че шампионите имат 20 точки, но вече изостават на 6 от лидера Ница, който преди това победи Метц като гост с 4:2 и записа 8-ия си успех от 10 мача през сезона. Те дори са трети в подреждането, тъй като и Монако е на второто място с 22.