Великолепен гол на Набил Фекир украси двубоя между Лион и Бордо от 3-ия кръг на френската лига, който след много обрати завърши 3:3. 

Капитанът на Олимпик откри в 10-ата минута, след като пресече пас в центъра и виждайки, че вратарят на противника е излязал напред, го прехвърли с майсторски удар от средата на терена. 

Кени Тете удвои за домакините след статично положение в 23-ата минута, но в 36-ата Сержи Дардер бе изгонен и така домакините останаха с човек по-малко. Малко след това Малком върна интригата, след като стреля отдалеч и след рикошет в Мариано Диас топката се оказа в мрежата. 

Бившият играч на Лудогорец Джонатан Кафу се появи още преди паузата, а след нея гостите имаха инициативата, но без да стигнат до гол. В 74-ата минута всичко за тях изглеждаше, че ще приключи, след като Бертран Траоре отбеляза страхотен гол от свободен удар за 3:1. 

Бордо обаче не се отказа. В 88-ата минута Лерагер върна интригата, след като бе намерен в наказателното поле, а в добавеното време Малком смълча феновете на Лион, като забоде топката под гредата с отличен удар извън наказателното поле. 

Така Жирондинците за 5-и път в последните си 6 гостувания на Лион не загубиха. Те имат 5 точки, като остават без загуба, докато Олимпик е със 7, но може да съжалява, че не остана с пълен актив.