Неймар направи фантастичен домакински дебют за Пари Сен Жермен и хвърли феновете в екстаз, като бе в основата на победата над Тулуза с 6:2. 

Нападателят завърши с два гола, два голови паса и спечели дузпа след вдъхновяваща игра, за да може отбора му да постигне третата си поредна победа и да остане с пълен актив от 9 точки. 

Домакините натиснаха още от началото, като доминираха в притежанието на топката и започнаха и да създават положения, като два удара на Неймар чукнаха гредите. 

В 18-ата минута обаче, хубава атака на Тулуза отдясно завърши с центриране към дошлия под наем в тима от Борнемут Макс-Ален Градел, който от въздуха стреля отличо и реализира, разписвайки се в първия си мач за състава. 

Парижани обаче запазиха спокойствие и само за 5 минути преобърнаха нещата. В 31-ата минута Неймар получи отляво, след което остави на Рабио, чийто диагонален удар затрудни вратаря Лафон, който изби, но най-скъпият играч в света беше на точното място, за да направи добавка. 

В 35-ата минута Рабио направи двойно подаване с Неймар, след което с великолепен изстрел в долния ляв ъгъл реализира второто попадение за своя отбор, с което съвсем успокои столичани. 

След паузата ситуацията не се промени особено, но нов гол не падаше. Парижани контролираха нещата, но двайсетина минути преди края останаха с човек по-малко, след като Марко Верати получи много спорен втори жълт картон и бе изгонен. 

Малко по-късно Кавани пропусна сам срещу вратаря, но в 75-ата минута Неймар спечели дузпа, след като театрално падна в наказателното поле, въпреки че топката му бе избита чисто. Кавани вкара за 3:1. 

Кристоф Жулиен върна интригата след корнер и удар с глава, но Хавиер Пасторе успокои своя тим с великолепен удар от 20 метра в далечния ъгъл. В 84-ата минута Неймар сложи топката на крака на Курзава от корнер и защитникът вкара великолепен гол с удар от въздуха. 

В добавеното време дойде и кулминацията, когато Неймар преодоля трима противници, за да прати топката в мрежата и да хвърли в делириум феновете на своя тим – 6:2 за ПСЖ!