Дебютантът за Селтик в Шампионската лига Антъни Ралстън заяви, че изобщо не се е страхувал от Неймар и не му пука срещу кого играе. 

Снощи двамата на няколко пъти влязоха в сблъсък по време на двубоя между Детелините и ПСЖ, който французите спечелиха с 5:0. 

Ралстън атакува остро бразилската звезда, който му отвърна показвайки 3 пръста заради резултата на мача, а освен това двамата размениха и реплики, като след това Неймар отказа да поздрави съперника си. 18-годишният шотландец обаче демонстрира самочувствие. 

„Не ме е страх изобщо от него. Той просто е още един играч на терена срещу мен. Не го слагам на пиедастал. Мисля, че се справих добре с него и подобни мачове само ще ме направят по-добър“ заяви Ралстън. 

„Срещу такива футболисти трябва да действаш по този начин, за да са наясно, какво ги очаква. Това е част и от психологическата битка. Наистина разменихме думи, но това се случва във футбола. Не мисля, че той е отказал да ме поздрави. Аз просто си тръгнах и не съм му предлагал ръка. Не се притеснявам и се насладих, защото преживяването бе страхотно“ добави той.