Радамел Фалкао отбеляза още два гола, за да продължи с невероятното си представянето от началото на сезона, а Монако разби Лил с 4:0 като гост. 

Така шампионите настигнаха лидера ПСЖ по точки в класирането, като и двата тима имат 18, но все пак столичани ще гостуват на Монпелие в събота в своята среща от 7-ия кръг на Лига 1. 

Новите попълнения Стеван Йоветич и Рашид Гезал вкараха първите си попадения за Монако, разписвайки се в 24-ата и 30-ата минута с хубави удари, за да поставят шампионите на пътя към победата. 

След почивката дойде времето на Фалкао. В 48-ата минута той се оказа на точното място, за да направи добавка след удар на Рони Лопес, а в 73-ата реализира дузпа, отсъдена за нарушение срещу Жорже. 

По този начин колумбиецът има 11 гола от началото на кампанията за едва 7 мача, като вкарва на всеки 53 минути, което е невероятно постижение. Монако пък записа 18-ата си победа в последните 19 мача от шампионата. 

При Лил обаче нещата определено не вървят и Марсело Биелса вече е под напрежение. Тимът от Северна Франция е само с 5 точки в актива си, като е без победа в 6 поредни срещи.