Плеймейкърът на националния отбор на Германия Месут Йозил заяви, че не обръща внимание на хорските коментари по негов адрес, тъй като единствено мнението на селекционера Йоахим Льов има значение.

Въпреки че асистира за втория гол на Германия при победата с 2:0 над Украйна в първия мач на Бундестима на Евро 2016, Йозил получи обичайната доза критики, че не се е раздал максимално за Германия.

"Не ме интересува какво коментират хората, без значение дали е позитивно, или негативно", каза полузащитникът на Арсенал.

"За мен важно е единствено това, което казва треньорът. Харесвам неговата увереност. Това ми дава сили и на мен да се представям по-добре", каза Йозил.

Селекционерът на Германия Йоахим Льов поздрави бившия играч на Реал Мадрид за представянето му срещу Украйна, а преди началото на европейското изтъкна, че Йозил се намира в изключителна физическа форма.

Запитан дали победата срещу украинците затвърждава ролята на фаворит, която има Германия, Йозил отговори, че още е рано да се каже.

"Това бе едва първият мач и за нас бе важно да вземем тези 3 точки, което и направихме. Гледаме мач за мач, а сега ни предстои двубой с Полша. Целта ни в него е отново да вземем победата", заяви 27-годишният халф.

Срещата между поляци и германци е в четвъртък в Париж.