Хокеистите на Чикаго Блекхоукс изравниха резултата в серията за Купа Стенли, след като победиха Тампа Бей с 2:1 у дома. При 2-2 победи следващият двубой ще бъде във Флорида. 

Двубоят отново бе крайно оспорван и така за първи път от 1968-а година първите четири мача от финалната серия са решени само с по един гол разлика. Двамата вратари бяха в центъра на вниманието и се отчетоха с отлични намеси. 

Все пак във втората третина те получиха по една шайба. Първо Джонатан Тоус откри за Чикаго след добавка, но Алекс Килорн изравни няколко минути по-късно, след като бе намерен добре от Валтери Филпула и вкара 9-ия си гол в плейофите. 

Все пак в последната третина дойде решителния момент. При една атака Андрей Василевски успя да избие шайбата, но тя остана на пътя на Саад, който с удар от бекхенд вкара важното второ попадение. 

До края обаче вратарят на Блекхоукс Кори Крофърд трябваше да прави някои страхотни спасявания, като особено в последната минута разочарова на два пъти Стив Стамкос и приключи с общо 24 спасени изстрела.