Джо Павелски се разписа на два пъти за Сан Хосе при победата с 5:3 като гост срещу Кълъмбъс в среща от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Това е седми пореден успех за Шаркс в мачовете далеч от дома, а Патрик Марлю се отличи с попадение и асистенция. Брент Бърнс и Брендън Милън също бяха точни в полза на победителите. Вратарят Алекс Сталък спаси 28 удара на вратата на Сан Хосе, а отборът е лидер в Тихоокеанската дивизия с 28 точки.

Райън Йохансен, Буун Дженър и Кам Аткинсън вкараха попаденията в полза на Кълъмбъс, а на вратата Сергей Бобровски завърши с 24 спасявания.

Отборът на Блу Джакетс поведе с 3:1 в началото на третия период, но след това допусна четири попадения и загуби драматично двубоя.

В друга среща от НХЛ Монреал победи с 4:2 у дома срещу Ню Йорк Айлендърс. Алекс Галченюк даде аванс за отбора от Канада три минути и половина преди края на мача, а Макс Пасиорети добави гол на празна врата, оформяйки успеха за Канейдиънс.

Давид Дешарне се разписа при числено преимущество за Монреал, а Томас Флайшман също беше точен за победителите.
Джон Таварес и Андерс Лий на два пъти даваха аванс за Ню Йорк.

Ню Джърси победи с 3:2 като гост срещу Ванкувър. Майк Камалиери се отличи с попадение и две асистенции, а съотборникът му Кори Шнайдер направи 36 спасявания на вратата на победителите. Анди Грийн и Адам Енрике също се разписаха в полза на Девилс.

Хенрик Седин и Радим Врбата бяха голмайсторите за състава от Канада. Вратарят Якоб Маркстрьом спря 19 шайби на голлинията на Ванкувър.