Уесли Снайдер струва 20 милиона евро, разкриха от настоящия му клуб Галатасарай. Толкова е неустойката по договора на холандския национал, който направи още едно силно световно първенство. 

Мнозина смятат, че Луис ван Гаал ще иска да го вземе при себе си в Манчестър Юнайтед, след като познава отлично играта му и смята, че футболистът ще бъде много полезен на Червените дяволи. 

„Снайдер е много добър футболист и ние искаме той да остане при нас. Ако обаче получил оферта от 20 милиона евро такава не бихме могли да откажем, тъй като това са парите, които са записани в контракта му, срещу които би могъл да си тръгне” заяви президентът на Галатасарай Унал Айсал цитиран от „Сън”. 

„Ако някой ни предложи подобна сума, а и самият футболист иска да напусне, тогава не бихме могли да го спрем” добави босът, чийто клуб плати 7,5 милиона за играча преди година и половина. 

Оттогава Снайдер, който снощи изпусна дузпа срещу Аржентина, записа 21 гола и 10 асистенции в 58 мача във всички турнира за отбора от Истанбул, но вероятно не би изпуснал възможността да премине на „Олд Трафорд”, където стягат здрава селекция в стремежа да се върнат на върха.