Вратарят на Интер Жулио Сезар ще може да играе на световното клубно първенство. Бразилецът бе включен в групата за турнира, която бе обявена днес от европейския клубен шампион. Нерадзурите ще играят първия си мач (полуфинал) на 15 декември, а финала е на 18-и. Турнирът се провежда в Дубай.

Жулио Сезар не е играл вече месец, след като получи травма. Имаше вероятност дори да пропусне световното клубно първенство. В групата от 23-ма играчи попаднаха още Диего Милито и Майкон, които също са с контузии в момента.

Рафаел Бенитес обаче се отказа от услугите на младия бразилец Коутиньо - също с травма. Тинейджърът не е включен дори в списъка за възможни резерви. Според правилника на ФИФА промени могат да се правят до 15 декември. Сред възможните резерви са Бираги, Ди Дженаро, Мансини и Оби.

Списъкът на Интер: Жулио Сезар, Кастелаци, Орландони, Кордоба, Санети, Лусио, Майкон, Матераци, Киву, Бенедети, Сантон, Станкович, Тиаго Мота, Снайдер, Мунтари, Марига, Камбиасо, Нванкво, Ето'о, Пандев, Алибец, Бябяни