Нападателят на Интер Самуел Ето'о смята, че "нерадзурите" все още могат да спечелят титлата в Серия "А", въпреки изоставането с 13 точки от водача Милан.

Италианският, европейски и световен клубен шампион ще продължи надпреварата за спечелването на шампионската титла и този сезон с новия си треньор Леонардо и Ето'о е уверен, че Отборът все още може да настигне лидерите в класирането.

"Надявам се, че въпреки слабия старт на сезона във вътрешното първенство, ще можем да спечелим "скудетото" отново", заяви Ето'о пред всекидневника "Ла Република".

"Това е лично предизвикателство. Аз мисля, че е възможно да настигнем лидерите, тъй като Интер вече е доказал, че е най-добрият отбор в италианския шампионат".

"Ние си имаме проблеми и това пролича в началото на кампанията. Но с идването на Леонардо като че ли се върна радостта и вдъхновението по време на тренировки. Аз съм оптимист - въпреки че сме 13 точки зад Милан и с два мача по-малко знам, че можем да го направим. Искам да се насладя на остатъка от сезона и ще се радвам отново титлата да дойде в Милано. При нас", дообясни камерунецът.