Треньорът на Интер Леонардо започна чудесно начело на нерадзурите. След победата с 3:1 над Наполи всички очакват още успехи от бразилеца. Той не спира да говори за Моуриньо, човека с който всеки треньор на Интер ще бъде сравняван.

"С Моуриньо често си говорим. Двамата сме приятели. Но това не ни пречи да си оставаме трудни характери. Той е треньор на Реал Мадрид. С мен винаги е бил много открит. Сблъсквали сме се на много фронтове и за много неща. В началото на моето приключение тук той ми помогна много", заяви Леонардо.

След победата над Наполи, тифозите вече понасят по-леко 13-те точки изоставане от лидера Милан. Някои дори вече върнаха надеждите си за скудетото.

"Титлата? Идеята ни днес е да печелим всеки мач. Това е задачата, после ще видим", допълни Леонардо.

"Аз виждам футбола като начин за доставяне на радост. Независимо дали губиш или печелиш трябва да гледаш позитивно на играта. Не ми е олекнало от победата срещу Наполи. Търся лично равновесие, както и начин да наложа идеите си и то със спокойствие. Лесно ми е сега, защото много неща са свършени в миналото. Както от Моуриньо, така и от Бенитес".