Тифозите на Интер провалиха почти сигурната размяна на Фреди Гуарин с Мирко Вучинич от Ювентус. Двата клуба се бяха разбрали за трансфера, но това вбеси ултрасите на нерадзурите. Те бързо се организираха чрез социалните мрежи и се вдигнаха на бунт.

Хиляди се събраха пред централата на Интер в Милано. Те бурно изразиха несъгласието си един от най-добрите играчи на Интер през сезона да подсили големият съперник Ювентус. 

Бунтът даде резултат, защото новия собственик Ерик Тохир след допитване до бившия бос Масимо Морати, реши да отмени сделката. От нерадзурите излязоха с официално съобщение, че размяна няма да има. 

А трансферът бе уговорен с пълни детайли. Вучинич беше в Милано, за да подпише и беше преминал медицински прегледи. Заради недоволството на тифозите обаче, от Интер отмениха сделката. Което много разгневи Ювентус. На сайтът на шампионите снощи излезе съобщение, че засега няма да коментират ситуацията, а ще обяснят всичко днес. 

"Изслушах всичките ми съветници и помощници, срещнах се и с доктор Масимо Морати, След всички разговори решихме да не продължаваме със сделката", заяви Тохир.