Треньорът на Интер Валтер Мадзари прие тежко загубата от Аталанта. Нищо чудно, след като тимът му буквално разкова гредите през второто полувреме, но накрая остана с празни ръце.

"Нямахме никакъв късмет пред гола. Днес Гуарин, Ернанес и Камбиасо не успяха да влязат в ритъм, а накрая защитата ни не беше достатъчно внимателна и техният играч остана напълно непокрит при победния гол", коментира Мадзари.

"Не може да се създават толкова много положения, без да се реализират. Само в началото на втората част изпуснахме 3-4 положения. При това насреща имахме съперник като Аталанта, който играеше добре и със завидно спокойствие", сподели треньорът на Интер

"Направихме страхотно второ полувреме, но направихме невъзможни пропуски. Ударихме гредите четири пъти. И изобщо, от началото на сезона буквално счупихме всички възможни греди, но за мен това не е оправдание. Трябваше да вкараме два гола, докато желязото беше още горещо. Хората, които са наясно с футбола, знаят, че подобни пропуски се наказват", каза още Мадзари.