Треньорът на Интер Валтер Мадзари определи като „абсурдно“ представянето на съдията на мача с торино Даниеле Довери. Двубоят завърши 0:0, а Довери спести дузпа за нерадзурите, макар че отсъди такава за Торино в подобна ситуация и изгони Неманя Видич, който го аплодира в заключителните секунди.

„Щом реферът даде дузпа за Торино, трябваше да свири една и за нас, когато Глик повали Икарди в пеналта през второто полувреме“, отсече Мадзари.

„Всъщност в случая, когато Куалярела падна, нямаше дузпа. Ако всеки път, когато се случи нещо подобно, реферите посочваха бялата точка, тогава във всеки мач щеше да има по десетина наказателни удара“, добави Мадзари.

„Що се касае до червения картон на Видич, съдията се изложи тотално. Видич е свикнал с английския футбол, където играчите аплодират съдията, когато той взема справедливо решение, сякаш казват: „Браво, точно така“. Довери обаче си помисли, че Видич иронизира. Това е пълен абсурд“, сподели Мадзари.

„Иначе мачът беше равностоен и труден. Не е лесно да се играе срещу Торино. Те се прибират в собствената половина и дебнат за контри. Като цяло не играхме зле. На всички ще им е трудно на този стадион“, заяви треньорът на Интер.